Urgent Please Help

Discussion in 'ASAP' started by Coffin Worm, Mar 4, 2014.

to remove this notice and enjoy 3reef content with less ads. 3reef membership is free.

  1. Coffin Worm

    Coffin Worm Astrea Snail

    Joined:
    Apr 18, 2013
    Messages:
    55
    I use the poor-mans API test kit. When I tested the water and compared colors everything matched up. According to my refractometer my salt is at 1.024.
     
  2. Click Here!

  3. Billme

    Billme Eyelash Blennie

    Joined:
    Sep 9, 2013
    Messages:
    1,260
    Location:
    Bakersfield, Ca
    I'd recommend getting a second opinion on the perams or compare to salifert. The difference was dramatic for me.
     
  4. Coffin Worm

    Coffin Worm Astrea Snail

    Joined:
    Apr 18, 2013
    Messages:
    55
    I'll post on local fb page and see if I can get someone here in town to re-test my water.
     
  5. Billme

    Billme Eyelash Blennie

    Joined:
    Sep 9, 2013
    Messages:
    1,260
    Location:
    Bakersfield, Ca
    I think that being confident on your parameter readings would be your first step.
     
  6. Bob F

    Bob F Bristle Worm

    Joined:
    Jan 28, 2014
    Messages:
    130
    Location:
    New Jersey
    Curious, what are the 2 fish left? and when was the last one added to the tank?
     
  7. oldfishkeeper

    oldfishkeeper Giant Squid

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Messages:
    7,660
    Location:
    Cincinnati
    are the fish changing in coloration before dying? like a grayish tinge?? how long did you have the fish before they started dying? did you add the royal gramma last?
     
  8. Click Here!

  9. Coffin Worm

    Coffin Worm Astrea Snail

    Joined:
    Apr 18, 2013
    Messages:
    55
    No stray voltage in tank.
    Found a local reefer that is going to check my results against his red sea kit.
    Royal Gramma was added last about a month and a half ago. Two fish left are the oldest fish (11 months or so) and they are a 6 line and a chromis. 6 line is rubbing on rocks some seems to be fine otherwise.
    Seems like I am getting more diatoms after each water change. RODI unit is only six months old, still think it might need a filter replaced. It still reads zero TDS output.