Chip in 90 gal.......

Discussion in 'General Reef Topics' started by Nrs2b, Aug 8, 2016.

to remove this notice and enjoy 3reef content with less ads. 3reef membership is free.

  1. Nrs2b

    Nrs2b Plankton

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    23
    Does this look bad or no. I'm planning on finally (for those that have been following the retirement community build thread) starting to put water in. See pics it just rubbed on the vehicle during delivery.

    This is being setup in my office waiting area...... I have a pic of the chip and the piece which water thinner than a piece of paper on the flat part....... Thanks

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Sent from my SM-G920V using Tapatalk
     
  2. Click Here!

  3. Nrs2b

    Nrs2b Plankton

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    23
    Slowly starting to fill with water, this is how far I've gotten in a couple days. Super dirty though........ <br /><br />[​IMG]
     
    Lovemyreef2015 likes this.
  4. Lovemyreef2015

    Lovemyreef2015 Flamingo Tongue

    Joined:
    Mar 13, 2016
    Messages:
    110
    Location:
    Brevard county

    I would just keep an eye on it. My husband and I had a 125 gallon tank and it had a few chunks of glass missing and it never caused an issue.
     
  5. Nrs2b

    Nrs2b Plankton

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    23
    Thanks. So far so good. Now it's going to sit like this with a powerhead until I'm back in the office on tuesday..... [​IMG]

    Sent from my SM-G920V using Tapatalk
     
  6. Nrs2b

    Nrs2b Plankton

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    23
    Well, now it gets to sit because the hose adaptor broke on my ro di unit. Awaiting a new one from Aqua fx. :)