Any Apex setup/VDM tips?

Discussion in 'Filters, Pumps, etc..' started by Biocube, Mar 31, 2012.

to remove this notice and enjoy 3reef content with less ads. 3reef membership is free.

  1. Biocube

    Biocube Giant Squid

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    3,499
    Location:
    Northern, IL
    Is the Apex unit suppose to "hiss" when plugged in? I am about 1 foot away and I hear it coming from the left side of the unit.
     
  2. Click Here!

  3. Thatgrimguy

    Thatgrimguy Flying Squid

    Joined:
    May 15, 2011
    Messages:
    3,025
    Location:
    North Biloxi, MS
    Negative. I don't hear any noises out of mine.
     
  4. Biocube

    Biocube Giant Squid

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    3,499
    Location:
    Northern, IL
    GRRR!!! My screen came damaged too.. I am having a really hard time just getting into the Apex unit via Intranet.

    I was not able to see it so I did a full restore and now I can see it but am not able to access it via Web browser.

    I have been trying to call neptune for the pas hour but its all busy tone.
     
  5. exactlyobp

    exactlyobp Giant Squid

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    3,984
    Location:
    Cedar City UT
    Oh man, this blows!! There shouldnt be no noise. Cant you return it?? Where did you get it from? Im sorry nonetheless.
     
  6. Biocube

    Biocube Giant Squid

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    3,499
    Location:
    Northern, IL
    I got it from TB Aquatics - Top Quality Aquarium Products, Unmatched Service, Guaranteed Low Prices. Reef Aquarium Superstore. Products for your saltwater fish tank, saltwater aquariums & reef tanks. Aquarium pumps, aquarium heaters, aquarium lighting, aquarium ta, id rather talk to Neptune Systems directly.

    I was so pumped to get this thing running and now I can't even log into it.
     
  7. exactlyobp

    exactlyobp Giant Squid

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    3,984
    Location:
    Cedar City UT
    Id stop messing with it. I got mine from TB Aquatics as well. Just talk to Brian, or whoever, they should take care of this issue asap.
     
  8. Click Here!

  9. Thatgrimguy

    Thatgrimguy Flying Squid

    Joined:
    May 15, 2011
    Messages:
    3,025
    Location:
    North Biloxi, MS
    I went through 2 times of sending mine back before I got it working right... But, now that it does work right. I couldn't live without it.

    It's a pita to get anyone on the phone at neptune, but when you do they have EXCELLENT customer service. Curt will make it right at neptune.

    Try using the IP to login if you haven't changed your port. if you have then you have to put http://ipaddress:port#

    replace with proper numbers obviously.
     
  10. Biocube

    Biocube Giant Squid

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    3,499
    Location:
    Northern, IL
    I called Neptune and they are taking care of it.


    Also Neptune was able to get my unit online!! So now I am logged in and lost! :)
     
    Last edited: Apr 4, 2012
  11. pink4miss

    pink4miss Panda Puffer

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    2,115
    Location:
    Bucks County, Pa
    sorry about your problem. that stinks,
    but neptune has great customer service. they helped me when i had a problem programing a (pinpoint) ph probe which corrupted the system. i now have a neptune ph probe.
     
  12. Biocube

    Biocube Giant Squid

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    3,499
    Location:
    Northern, IL
    Good news!!!

    Everything is up and running! Got my domain server up and made my VDM cable.

    Now I'm playing with the EB8 and turning my lamp on and off via the internet.. Must say it never gets old.


    On Tue/Wed I will start to program my Apex and hope for the best.