Do you use auto top-off?

Discussion in '3reef Site Polls' started by Matt Rogers, Sep 22, 2005.

to remove this notice and enjoy 3reef content with less ads. 3reef membership is free.

Do you use auto top-off?

  1. Yes.

    35.7%
  2. No.

    64.3%
  1. Matt Rogers

    Matt Rogers Kingfish Staff Member

    Joined:
    Dec 31, 2000
    Messages:
    13,466
    Location:
    Berkeley, CA
    Do you have an automatic system to handle water evaporation?
    If so, what do you use? :inquisiti
     
  2. Click Here!

  3. Bruce

    Bruce Giant Squid

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    3,531
    Location:
    Los Angeles, California
    i dont but i should...i am very bad at remembering to top off water... XD
     
  4. Area 51 Exotics

    Area 51 Exotics 3reef Sponsor

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Messages:
    336
    Location:
    Brookfield, IL
    I use the JBJ Auto Top Off. Work great. Check it out in the 3Reef Reviews Section.
     
  5. Birdlady

    Birdlady Finback Whale

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    2,716
    Location:
    PhillySuburbs, Pennsylvania
    Tunze Osmolator on my 58 gallon. I am trying to set up an inexpensive one for the 10gallon I am working on...something about an airtight jug and some airline tubing....I will post pics and such if it works well! ;D
     
  6. Jason McKenzie

    Jason McKenzie Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 23, 2003
    Messages:
    5,538
    Location:
    Vancouver, BC,Canada
    Tunze Osmolator x2. Both tanks have Osmolators. That are attached to a 20G bucket in another room

    J
     
  7. fletch

    fletch Kole Tang

    Joined:
    Mar 26, 2004
    Messages:
    1,780
    Location:
    Upstate New York
    Yes Tunze Osmolator Universal Thanks to 3Reef and there sponsors. I won it in one of 3Reef raffles 8) ;D
     
  8. Click Here!

  9. 00nothing

    00nothing Astrea Snail

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Messages:
    74
    Location:
    ,
    i answered no but there is a diy auto-topoff/ kalk reactor planned for my new tank i am working on
     
  10. mmakay

    mmakay Feather Duster

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    222
    Location:
    Santa Clara, CA
    I have 3 float switches, and a multi-channel peristaltic pump sitting on a shelf. I've never assembled the top-off, though! Anyone want to come over and have a DIY party?? :p
     
  11. billy31422

    billy31422 Feather Duster

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Messages:
    212
    Location:
    jonesboro, arkansas
    i use a float switch with the a power head and a big bucket. works great. very inexpensive
     
  12. Covey

    Covey Scooter Blennie

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    1,219
    Location:
    Davenport IA
    I just set up a float valve. Man is it nice not to have to worry about top off ever day!